Tarımsal Özellikler: Gelişme tabiatı : Kışlık, tek yıllık Olgunlaşma grubu : Geç – Çok geç
Sap ve Yaprak Özellikleri: Bitki boyu : Çok uzun ( 136 cm.) Çiçek rengi : Mor Yetiştirme Amacı : Yemlik Kardeşlenme özelliği çok iyidir. 7 -1 0 adet ana sap oluşturabilir
Yetiştirme Amacı: Yeşil ot ve kuru ot üretimidir
Önerilen Bölgeler: İç ve geçit bölgelerimiz, Trakya, Güney Marmara, İç Ege
Verim Durumu : Ortalama Yeşil Ot Verimi : 4.563,54 kg/da, Ortalama Kuru Ot Verimi : 1.109,27 kg/da
Teknolojik Analiz Değerleri (%): Ham Protein (%) : 14,19 | Ham Selüloz(%) : 34,59 | Ham Yağ(%): 1,5 Kuru Madde : 92,27 | Havada Kuru Madde :14,19 | Organik Madde : 90,34 Ham Kül (%) : 9-9,5 | ADF : 40,49 | NDF : 48,97 | ADL : 8,04